Microsoft Office op iOS ondersteunt 3D Touch en meer

21 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
microsoft-word-ios

Microsoft heeft deze week zijn Microsoft Office applicaties op iOS voorzien van een flinke update, waardoor ze nu 3D Touch, Spotlight en meer ondersteunen. Ook bieden de apps voortaan ondersteuning aan voor de Apple Pencil van de iPad Pro.

Download nu Microsoft Office op iOS

Microsoft Office op iOS heeft deze week een flinke update gekregen. Zo ondersteunen Word, PowerPoint en Excel nu 3D Touch-snelkoppelingen, waarmee je direct een leeg bestand kunt openen. Mocht je al bestanden op je apparaat hebben staan, dan zul je er ook recent geopende bestanden aantreffen. Ook ondersteunen de verschillende applicaties de Spotlight-feature van iOS. Daardoor hoef je nu niet meer een specifieke app te openen om ergens naar te zoeken, maar kun je dat direct vanuit de homescreen van je iPad of iPhone doen.

En zoals Microsoft al in de herfst van 2015 beloofde, kun je nu ook met de Apple Pencil te werk gaan op de iPad Pro, in combinatie met de Office-apps. Mocht je geen van deze spullen hebben, maar wel een oudere iPad, dan kun je ook je vinger of een andere stylus gebruiken. Je kunt ermee schrijven, tekenen of markeren. Als laatste zien we dat Word, PowerPoint en Excel voortaan afwezige lettertypes direct uit de cloud kunnen halen wanneer je die opeens nodig blijkt te hebben. Je kunt de nieuwste versies van de apps hieronder downloaden.

Download: Word | PowerPoint | Excel

Reacties (0)