Microsoft komt met schermvullende herinnering voor Windows 10

02 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
Windows 10 herinnering

Microsoft is met een schermvullende herinnering gekomen voor gebruikers die nog niet over zijn gestapt naar Windows 10. De upgrade is nog tot 29 juli gratis.

Gebruikers die graag willen profiteren van de gratis upgrade naar Windows 10, doen er goed aan om op korte termijn de installatie te regelen. Om zijn gebruikers nog één keer te helpen herinneren aan de upgrade, heeft Microsoft ervoor gekozen om een schermvullende herinnering voor te schotelen. Windows-gebruikers die nog draaien op Windows 8.1 of op Windows 7 met Service Pack 1 kunnen de melding voorbij zien komen.

Windows 10 nog kort gratis

Microsoft heeft ervoor gekozen om zijn gebruikers nog één keer te herinneren aan het feit dat het gratis aanbod voor de upgrade naar Windows 10 binnenkort tot zijn einde komt. “Excuses voor het onderbreken, maar dit is belangrijk”, begint de mededeling. “Het aanbod voor de gratis Windows 10-upgrade eindigt op 29 juli.” Met die tekst wil Microsoft zijn gebruikers waarschuwen. Daarbij kunnen liefhebbers direct klikken op een button om de upgrade direct te starten of om later nogmaals herinnerd te worden. Bij die laatste optie kun je ervoor kiezen om nog drie keer een melding te krijgen voor de upgrade. Ook kun je ervoor kiezen om niet meer herinnerd te willen worden aan de gratis upgrade.

Microsoft raadt het zijn gebruikers aan om nog te profiteren van de upgrade naar Windows 10. “De meest veilige Windows ooit gebouwd”, meent het bedrijf zelf. Op dit moment is de upgrade nog altijd gratis en gebruikers kunnen er tot 31 dagen na installatie voor kiezen om terug te keren naar het vorige besturingssysteem. Al ruim 300 miljoen gebruikers hebben tot op heden de upgrade naar Windows 10 uitgevoerd.

Reacties (0)