Microsoft Edge-app biedt nu ook ondersteuning voor iPhone X

13 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
microsoft edge

Een nieuwe update zorgt ervoor dat de Microsoft Edge-app nu ook ondersteuning biedt voor de iPhone X. De browser zorgt ervoor dat je de webpagina vanaf de iPhone X verder kunt bekijken op de desktop-pc

Lange tijd was de Microsoft Edge-app enkel beschikbaar als testversie. Sinds een week is de uiteindelijke versie uitgebracht op Android en iOS en de browser is in de afgelopen dagen al meer dan een miljoen keer gedownload in Google Play.

De Microsoft Edge-app was echter nog niet geoptimaliseerd voor de iPhone X. Een nieuwe update voor iOS zorgt er echter voor dat Edge ook ondersteuning biedt voor de iPhone X. Hierdoor kun je vanaf de iPhone X nu ook verder browsen op je Windows 10-pc.

Lees verder op je desktop-pc vanaf de smartphone

De Edge-app staat in verbinding met de Edge browser op je Windows 10-pc. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een webpagina vanaf je smartphone verder bekijken op je desktop-pc. Hierdoor hoef je niet meer hetzelfde bericht op te zoeken op je pc, maar kun je direct verdergaan waar je gebleven was. Ook biedt de app toegang tot favorieten, geschiedenis, leeslijst en e-books.

Met Microsoft Edge wil Microsoft een uitstekende browser op de markt te brengen. De vorige browser, Internet Explorer, stond niet bepaald bekend om zijn snelheid qua browsen over het internet. Alhoewel Microsoft Edge inmiddels uit de testfase is, wil het bedrijf de komende tijd nog verschillende functies toevoegen. Denk hierbij aan ondersteuning voor stemassistent Cortana of ondersteuning voor speciale stylusfuncties.

Microsoft Edge

Reacties (0)