Microsoft brengt update uit voor geluidsproblemen Windows 10

15 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
windows-10-windows

Microsoft heeft een update voor Windows 10 uitgebracht die de problemen met het geluid moeten gaan verhelpen. In de afgelopen dagen hebben veel mensen hierover geklaagd. De update kun je downloaden via Windows Update of via de website van het bedrijf uit Redmond.

Update voor Windows 10

De Oktober-update van Windows 10 is er eentje die niet de boeken in gaat als een soepele update. Eerder waren er al problemen opgedoken met de manier waarop het besturingssysteem met lege en dubbele mappen omgaat en in de afgelopen dagen hebben veel mensen geklaagd over geluidsproblemen. Bij veel mensen binnen die groep deed het geluid het simpelweg niet meer, terwijl bij andere mensen iets kleins was veranderd wat gelukkig snel terug te draaien was. Microsoft heeft hier op gereageerd en heeft zelfs een update uitgebracht.

Er is nu dus een oplossing beschikbaar voor de mensen die geen geluid meer uit hun Windows 10-apparaat kregen. Je kunt de update downloaden door naar Windows Updater te gaan binnen het besturingssysteem of door de update direct te downloaden vanaf de Microsoft-website. Het probleem heeft te maken met de Intel Smart Sound Technology driver (versie 09.21.00.3755). Door de nieuwe KB4468550-update te downloaden, kun je het probleem verhelpen. Werkt dat niet, dan kan deze gids je misschien nog helpen.

Reacties (0)