Mi Smart Band 6 met 14 dagen batterijduur krijgt 1,56″ Amoled-scherm

29 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Mi Smart Band 6

De populaire Mi Band is inmiddels alweer toe aan de zesde versie. De Mi Smart Band 6 met 1,56" Amoled-scherm gaat 14 dagen mee op een enkele lading.

De Mi Smart Band is één van de populairste fitnesstrackers van de afgelopen jaren. Dit is voor een groot deel te danken aan de lage prijs. Inmiddels zijn we toe aan de zesde versie. De Mi Smart Band 6 krijgt een Full Screen 1,56″ Amoled Touch Display. Het display heeft een resolutie van 152 bij 486 pixels. Dit komt neer op een respectabele 326 pixels per inch. De helderheid gaat tot 450 nits en de helderheid kun je daarnaast ook manueel aanpassen. De batterij heeft een capaciteit van 125 mAh. Twee uur laden staat garant voor een batterijduur van 14 dagen op een enkele lading.

De Mi Smart Band 6 kan zes fitnessactiviteiten automatisch detecteren en ondersteunt 30 verschillende sporten en oefeningen. De zes sporten die deze fitnesstracker automatisch kan detecteren zijn onder andere wandelen, hardlopen, fietsen en roeien. Ook een crosstrainer en loopband moeten automatisch gedetecteerd worden als activiteit. Het slimme bandje heeft daarnaast SpO2 tracking, slaaptracking, ademhalingsoefeningen, stressmonitoring, female health tracking, personal activity intelligence, een hartslagmeter, een snelheidsmeter en een gyroscoop. Ook moet je met dit model kunnen zwemmen. Je koppelt dit model aan de Mi Wear- en of de Mi Fit-app. Ook is er ondersteuning voor Strava. De fitnesstracker beschikt over bluetooth 5.0.

Prijs en beschikbaarheid

De Mi Smart Band 6 is binnenkort beschikbaar voor een adviesprijs van 44,99 euro.

Advertentie

Lees meer over Xiaomi.

Reacties (0)