Met het stuur van Kolos kun je racegames op iPad besturen

20 maart 2015 1 Minuut 0 Reacties
asphalt-8

Mocht je altijd problemen hebben gehad met het besturen van racegames op je iPad, dan is het stuurwiel van Kolos misschien wat voor jou. Dit Kickstarter-project moet eind maart van start gaan.

Het Kolos-stuurwiel: bestuur je iPad-racegames zoals op een console

Spelcomputers hebben een aantal voordelen ten opzichte van mobiele apparaten zoals tablets. Ze beschikken over doordachte controllers en hebben vaak verschillende accessoires tot hun beschikking, waaronder stuurwielen. Met die stuurtjes krijg je vaak een betere grip op je auto, waardoor je raceprestaties er aanzienlijk op vooruitgaan. De jongens achter het Kickstarter-project Kolos willen die game-ervaring nu overbrengen naar de iPad met de introductie van een tabletop-stuurwiel, die je aan de tafel bevestigt en waar je de iPad in klikt.

Mocht je dus één van die mensen zijn die problemen heeft met de vorm van een iPad tijdens het besturen van race- en andere tilt-spellen, dan is de Kolos misschien wat voor jou. Het stuurwiel werkt met de iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air en iPad Air 2 en moet spelers meer precisie gaan aanbieden tijdens het gamen. Ook moet het stuurtje voor meer comfort gaan zorgen, door je handen te laten rusten op het gevaarte, in plaats van je handen in de lucht te houden tijdens het sturen. Ook kun je de Kolos als stand gebruiken voor andere games.

Kolos is een Kickstarter-project die op 26 maart 2015 live gaat. Je kunt al een pledge maken vanaf 49 dollar en dan krijg je een Kolos opgestuurd. Wil je het helemaal bont maken, dan kun je tot 500 dollar pledgen: voor die prijs krijg je tien van die stuurtjes thuisgestuurd. De bedoeling is dat de Kolos in november wordt geleverd. Mocht je interesse hebben in het product, houd dan vooral de Kickstarter-pagina in de gaten. Het project is momenteel nog als draft in te zien, maar zal dus snel live gaan. Het uiteindelijke doel is om honderdduizend dollar op te halen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)