‘De meeste specificaties van de OnePlus 5 liggen inmiddels op straat’

12 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
OnePlus 5 nieuwe render

De GFXBench heeft de OnePlus 5 door de mangel gehaald, waardoor we nu mogelijk het gros van de specs van de phablet te zien krijgen. OnePlus zal haar nieuwste smartphone tijdens een presentatie op 20 juni gaan onthullen; hier is alvast het voorproefje.

Dit zijn de specs van de OnePlus 5 – gerucht

De OnePlus 5 wordt binnenkort aangekondigd: op 20 juni om precies te zijn. Dat betekent dat het apparaat door allerlei keuringsbureau’s en benchmarks moet worden gehaald, want anders mag het in veel gevallen niet op de markt worden uitgebracht. Dat is nu waarschijnlijk ook gebeurd met de nieuwe OnePlus, die gespot is bij de GFXBench. Zo wisten we al dat OnePlus nieuwste een Qualcomm Snapdragon 835 zou krijgen en deze specificatielijst laat dat ook zien. Ook het schermformaat komt overeen met wat we al wisten.

De OnePlus 5 wordt verder geleverd met Android 7.1.1, maar dan in de vorm van het OxygenOS (een populaire Android-schil). Het 5,5″-scherm is voorzien van een resolutie van 1.920 bij 1.020 pixels. Er is 7,5 GB aan werkgeheugen aanwezig (wat gelijk is aan 8 GB), evenals 11 GB aan interne opslagruimte (wat neerkomt op 128 GB op de specificatielijst op de doos). Ook zijn er twee camera’s aanwezig van vijftien megapixel en kunnen we video’s opnemen in 4K. Over ongeveer een week zal OnePlus zelf alles naar buiten brengen.

Reacties (0)