Meer patenten voor opvouwbare Samsung-tablets opgedoken

04 juli 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-tablets-opvouwbaar

Dat Samsung achter de schermen werkt aan opvouwbare Samsung tablets, is momentele geen geheim meer. Patenten geven een kijkje in de keuken en laten ons mogelijk zien wat er komen gaat. Deze patenten in kwestie zijn in november van 2015 ingeleverd door Samsung.

Samsung tablets opvouwbaar: maar vanaf wanneer?

Zo nu en dan duiken er patenten of prototypes van opvouwbare tablets op. Eén van de bedrijven die daar momenteel aan werkt, is Samsung. Vandaag zijn er wederom twee patenten opgedoken voor opvouwbare Samsung tablets en smartphones, die verschillende dingen laten zien. Zo kan een gebruiker bijvoorbeeld al een app of profiel opstarten wanneer een tablet wordt opengevouwen, als we de tekeningen mogen geloven. Dat doet zo’n gebruiker door een icoon te verschuiven op het scherm dat zich op de zijkant van het apparaat bevindt.

Ook zou je op dat scherm op de zijkant je wachtwoord of pincode kunnen invoeren wanneer je inlogt op het apparaat (aangezien tablets nog wel eens door meerdere leden van een gezin worden gebruikt). Door middel van speciale bewegingen, kun je verschillende dingen initiëren. Ook kunnen de (mogelijk toekomstige) Samsung tablets rekeningen houden met de manier waarop het apparaat wordt vastgehouden. De onderstaande patenten zijn in november 2015 ingeleverd en tot op heden is deze technologie nog niet geïmplementeerd in huidige modellen.

Reacties (0)