Meer geruchten verschenen over Google Pixel 2: altijd-aan-scherm en meer

14 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
google-pixel-xl-opvolger

Er zijn meer geruchten verschenen over het onaangekondigde toestel Google Pixel 2. Zo zou het apparaat een altijd-aan-scherm gaan krijgen. Dat scherm zal dan een minimalistische interface laten zien, waardoor je de meest belangrijke notificaties in beeld ziet staan.

Meer geruchten Google Pixel 2

Eerder deze maand dook er al ineens een hoop informatie op over de Google Pixel 2. En nu is er al een volgende ronde aan informatie gelekt, die we nog steeds onder het kopje ‘geruchten’ schuiven. Op het XDA-forum is er namelijk meer informatie verschenen over het onaangekondigde toestel. Zo zou het apparaat moeten gaan beschikken over een altijd-aan-scherm, het amoled-scherm dat dus naar verluidt wordt gemaakt door LG. Op dat altijd-aan-scherm krijg je een minimalistische interface te zien, aldus de geruchtenmakers.

Wanneer dat altijd-aan-scherm aanstaat, dan krijg je belangrijke statistieken van je telefoon te zien, evenals de belangrijkste notificaties. Verder zou Google de telefoonschermen meer kleuren willen meegeven wanneer de smartphone ‘wakker is’; er zou zelfs een speciale modus moeten komen voor levendige kleuren. Verder bevestigt XDA hier dat er inderdaad functies aankomen die het knijpen ondersteunen (zoals op de HTC U11). Daarnaast zou de easter egg dit keer een octopus zijn en zou het thema op het apparaat donkere kleuren gaan gebruiken.

Reacties (0)