Meer details opgedoken over Samsung Galaxy S10 en Galaxy F

20 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-logo

Er is mogelijk meer informatie gelekt over de Samsung Galaxy S10 en de opvouwbare smartphone Samsung Galaxy F. Zo moet de Galaxy S10 straks beschikbaar zijn in de kleuren zwart, wit, geel en groen (maar zullen niet alle kleuren in elk land beschikbaar zijn).

Samsung Galaxy S10- en Galaxy F-geruchten

Er zijn meer geruchten verschenen over de Samsung Galaxy S10 en de Samsung Galaxy F, de opvouwbare smartphone van het Zuid-Koreaanse bedrijf. SamMobile schrijft dat de Galaxy S10 straks in de kleuren zwart, wit, geel en groen beschikbaar zal zijn, al is het wel zo dat niet alle kleuren op alle markten zullen verschijnen. Het kan zijn dat sommige kleuren een effect meekrijgen waarmee ze overlopen in een andere kleur (het zogenaamde gradient-effect). Later zullen er ongetwijfeld meer kleurenopties worden uitgebracht.

Ook moet de Samsung Galaxy S10 een in-display vingerafdrukscanner gaan krijgen, zoals we al hebben kunnen zien op de Huawei Mate 20 Pro en de OnePlus 6T. Maar dat geldt helaas niet voor het goedkoopste model dat zal verschijnen. Alleen de twee duurdere modellen zullen dus deze nieuwe vingerafdrukscanner gaan krijgen. Twee van de drie versies krijgen een scherm van 5,8-inch (de goedkoopste SM-G970x en de middelste SM-G973x), terwijl het duurste model (SM-G975x) zal beschikken over een scherm van 6,4-inch.

De Samsung Galaxy F, met het modelnummer SM-F900U, zal tenminste 512 GB aan interne opslagruimte krijgen. Deze smartphone zal in de kleuren zilver en zwart verkrijgbaar zijn wanneer die mogelijk in maart op de markt verschijnt. Daarnaast is Samsung voornemens Bixby 3.0 samen met de Galaxy F te lanceren, maar ook daarover zijn momenteel weinig details beschikbaar gemaakt. De Samsung Galaxy S10-modellen moeten in februari verschijnen, terwijl het 5g-model van de S10 een maand later te koop zal zijn.

Reacties (0)