Meer beelden en specificaties van de Samsung Galaxy S9 en S9+

19 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy S9

De afgelopen tijd lekten er meerdere beelden van de Samsung Galaxy S9 en S9+ uit. Vandaag heeft de site WinFuture de hand weten te leggen op een reeks persfoto’s. De nieuwe beelden tonen een telefoon die wat design betreft heel erg doet denken aan de voorganger.

De Galaxy S9 en S9+

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung doet heel erg denken aan de Galaxy S8 en S8+. Zo zien we wederom het Infinity Display-ontwerp, waar weinig aan te veranderen viel. De afgeronde hoeken en het gebogen scherm blijft mooi om te zien. Enkel onderin is het design iets veranderd, daar heeft Samsung de rand wat smaller gemaakt.

Verder zien we aan de achterkant een ovalen vingerafdrukscanner, die zich onder de camera bevindt. In het geval van de S9+ is het een dubbele camera. De bron van WinFuture meldt verder dat er een stereospeaker aan het toestel is toegevoegd en dat Samsung verder vooral interne verbeteringen heeft doorgevoerd.

De Galaxy S9 draait in de Verenigde Staten op een Snapdragon 845-processor, die geklokt is op 2,6GHz. In andere delen van de wereld schijnt het toestel te draaien op een Samsung Exynos 9810-processor die geklokt is op 2,9GHz. De S9 heeft vier gigabyte aan werkgeheugen en de S9+ een zes gigabyte. Beide toestellen hebben een opslagcapaciteit van 64 gigabyte, dat uitbreidbaar is met een microSD-kaart.

Advertentie

De accu van de S9 beschikt verder over een capaciteit van 3.000 mAh en die van de grotere S9+ over 3.500 mAh. Beide toestellen hebben een nieuw type camera, waarbij de S9 een 12-megapixelsensor heeft. De S9+ heeft ook nog een secundaire camera met eveneens 12-megapixelsensor. Beiden zouden beschikken over ingebouwde slow motion.

Samsung presenteert zijn nieuwe toptoestellen op 25 februari, een dag voordat het Mobile World Congress in Barcelona van start gaat. De telefoons schijnen vanaf 8 maart in de winkel te liggen, al horen we daar verschillende verhalen over.

Reacties (0)