Logitech Slim Folio Pro is een toetsenbord met verlichting voor iPad Pro

02 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
logitech-slim-folio-pro-1

Logitech kondigt dinsdag de Logitech Slim Folio Pro aan: een toetsenbord met achtergrondverlichting en beschermhoes voor de iPad Pro. De accessoire wordt gekoppeld via bluetooth low-energy en moet een laptopachtige ervaring kunnen aanbieden.

Dit is de Logitech Slim Folio Pro

Accessoiremaker Logitech heeft dinsdag de Logitech Slim Folio Pro onthuld. Dit is een toetsenbord met achtergrondverlichting en beschermhoes in één, geschikt voor de iPad Pro met een 12,9″-scherm. De accessoire moet een laptopachtige ervaring aanbieden tijdens het typen en wordt gekoppeld via bluetooth low-energy. Je kunt de Slim Folio Pro in drie standen gebruiken. Zo kun je er dus op typen en kun je de iPad Pro erop neerzetten. De beschermhoes zorgt er dan voor dat de iPad Pro ook overeind blijft staan.

Daarnaast is het mogelijk te schetsen op de iPad Pro in combinatie met de Logitech Slim Folio Pro. De zijkanten van de behuizing zijn open, zodat de Apple Pencil (tweede generatie) kunt opladen zonder de behuizing te verwijderen. Klaar met schetsen? Dan schuif je de Pencil in de magnetische sluiting. Ook kun je lezen op je iPad, door het toetsenbord naar achteren te vouwen. De oplaadbare batterij in het toetsenbord gaat tot drie maanden mee op één keer opladen. Dat is natuurlijk altijd afhankelijk van het gebruik van de accessoire.

Prijs en beschikbaarheid

De Slim Folio Pro is vanaf begin mei beschikbaar en kan vanaf vandaag vooruit besteld worden bij geselecteerde retailers. De versie voor de 11-inch iPad Pro kost 119 euro en de variant voor de 12,9-inch (derde generatie) iPad Pro kost 139 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)