LinkedIn-medewerkers krijgen gratis iPad mini

14 februari 2013 1 Minuut 0 Reacties
linkedin

De directeur van het zakelijke sociale platform LinkedIn, Jeff Weiner, heeft alle 3500 medewerkers een gratis iPad mini gegeven. Een cadeautje, want alle medewerkers hebben in 2012 volgens Weiner keihard gewerkt.

Het gerucht over de gratis iPad mini’s voor LinkedIn-medewerkers is door een woordvoerder van LinkedIn bevestigd: “We hebben onze medewerkers tijdens de tweewekelijkse grote bijeenkomst verrast met een iPad mini om onze waardering voor hun inzet te laten blijken.” Bovenstaande foto laat Weiner zien die voor een heleboel iPad mini’s staat. In 2012 haalde LinkedIn keer op keer winst en groeide het flink door. Ook het nieuwe redesign van zowel de website als apps is erg goed bij de gebruikers gevallen.

Gratis iPad mini duur cadeau

Aangezien LinkedIn 3500 medewerkers in dienst heeft, zou het totaalbedrag op zo’n 1,15 miljoen euro uitkomen. Of Weiner ook een flinke korting van Apple heeft gekregen, is niet bekend. De gratis iPad Mini is voornamelijk bedoeld om lekker thuis op de bank te gebruiken (en niet exclusief voor werk).

De iPad mini is de afgelopen maanden in populariteit gestegen. De goedkope kleine tablet van Apple snijdt flink in de verkopen van zijn grotere broer: de verkoopcijfers van de originele iPad zijn aan het kelderen. Later dit jaar zou een nieuwe versie van de iPad mini op de markt verschijnen met een retina-scherm.

Download ook de gratis LinkedIn-app voor iOS en Android.

Via: TechCrunch

Reacties (0)