LG vraagt Android-community op Reddit om feedback over inkeping

30 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
lg-g7-renders-ma-2018-2

LG heeft de Android-community op het grootste internetforum van dit moment gevraagd om feedback op de inkeping op veel smartphones van nu. Mogelijk overweegt het bedrijf zo'n notch toe te voegen, maar de mensen reageren er vooral heel negatief op.

Krijgt de LG G7 een inkeping of niet?

De meningen zijn verdeeld over de inkeping aan de bovenkant van een smartphonescherm. Veel gebruikers reageren negatief, maar smartphonefabrikanten lijken ermee door te gaan. Wat de LG G7 betreft lijkt dit nog niet zeker te zijn. We wachten nog steeds op de presentatie van het product, die mogelijk is uitgesteld omdat de fabrikant dus niet zeker is over het design en het gebruik van de notch. Daarom heeft het bedrijf aan de Android-community gevraagd: “So… what do you think? Love the Notch? Or is it Notch your thing?

En verrassing: op hier reageert de community negatief. Er zijn maar weinig mensen die het design verdedigen. Daarom is het niet duidelijk wat LG nu precies van plan is met zijn volgende smartphone. Want als er nu wel een inkeping aanwezig is, dan zal er ongetwijfeld een lading van kritiek bestaan. Dus moet er nu mogelijk een betere oplossing bedacht worden. Niet lang na het openen van het topic op Reddit, en de verificatie van het account waarmee de vraag gesteld werd, is de post in kwestie, waar de vraag in stond, verwijderd.

Reacties (0)