LG heeft het design van de LG V40 ThinQ officieel onthuld

27 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
lg-v40-vid

LG heeft een video op YouTube geplaatst waarin het bedrijf het design van de aankomende LG V40 ThinQ heeft onthuld. Over de specificaties van de smartphone heeft het bedrijf echter nog niets bekendgemaakt, maar dat hoeft nu niet lang meer te duren.

Dit is de LG V40 ThinQ

Zoals het er nu naar uitziet zal LG officieel de LG V40 ThinQ gaan onthullen tijdens een najaarspresentatie op 4 oktober aanstaande. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten en gelekte informatie, maar zo nu en dan komt het voor dat fabrikanten zelf alvast informatie naar buiten brengen. LG heeft dit in het verleden al eens gedaan, om alvast wat hype te generen voor het aankomende toestel. Donderdag gebeurt het weer, in de vorm van een video waarin de smartphonefabrikant laat zien wat het design van de V40 zal zijn.

In de video is goed te zien dat LG de nadruk legt op het cijfer vijf. Dat is niet geheel zonder reden natuurlijk, aangezien er maar liefst vijf camera’s op de LG V40 ThinQ zullen gaan zitten. Drie op de achterkant, twee op de voorkant. Daarnaast is duidelijk dat de achterkant ontzettend duurzaam zou zijn en dat er sowieso drie kleuren aankomen, namelijk grijs, rood en blauw. Begin oktober horen we er echter alles over, want dan presenteert de fabrikant deze phablet met zijn grote scherm van maar liefst 6,4-inch.

Reacties (0)