LG V30 en LG G7 zullen waarschijnlijk eerder worden uitgebracht

16 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
LG concept telefoon

Als we de geruchten mogen geloven dan brengt fabrikant LG zijn twee nieuwe vlaggenschepen eerder uit dan gebruikelijk. Waarschijnlijk zal de V30 in augustus worden gepresenteerd en de G7 in januari, en vlak daarna beschikbaar zijn.

LG V30 en G7 verschijnen eerder dan gebruikelijk – gerucht

Ondanks het feit dat LG best goede smartphones kan maken, is dit niet de naam die je meteen opnoemt wanneer je ‘Android-smartphone’ roept. Daar wil het bedrijf logischerwijs wat aan doen. Volgens de nieuwste geruchten betekent het in dit geval dat de fabrikant twee nieuwe vlaggenschepen, die nog moeten worden aangekondigd, eerder op de markt zal uitbrengen dan gebruikelijk. De opvolger van de V20, de V30 waarvan je hierboven een conceptafbeelding ziet, en G7, de G6-opvolger, volgen elkaar mogelijk in een rap tempo op.

De geruchtenmolen meldt namelijk dat de V30 al in augustus wordt aangekondigd en vlak daarna beschikbaar zal zijn, terwijl de LG G7 in januari, mogelijk tijdens CES 2018, wordt gepresenteerd en ook kort daarna te koop zal zijn. De V30 zou dan een maand eerder op de markt komen dan gebruikelijk (elf maanden na de V20), terwijl de G7 ruim twee maanden eerder uit zal zijn (tien maanden na de G6). Hoe eerder high-end smartphones verkrijgbaar zijn, hoe eerder mensen zijn geneigd die te kiezen — is hier mogelijk de gedachte van de fabrikant.

Reacties (0)