LG Pay wordt later ook buiten Zuid-Korea beschikbaar gemaakt

06 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
lg logo

LG heeft laten weten dat de betaaldienst LG Pay op een later moment ook buiten Zuid-Korea beschikbaar wordt gesteld. Ook zal de dienst, die moet kunnen concurreren met Apple Pay en Samsung Pay, naar handsets komen die minder high-end zijn.

LG Pay komt naar andere landen

Sinds de lancering van LG Pay, de betaaldienst van consumentenelektronicafabrikant LG, heeft de dienst maar weinig aandacht gegenereerd. Maar dat kan de komende maanden veranderen, aangezien de fabrikant heeft laten weten dat Pay binnenkort ook in andere landen beschikbaar zal worden gesteld. Dat meldt de Korea Herald. De uitbreiding geldt voor de ‘globale markt’ en online winkels. Helaas heeft LG nog niet laten weten welke landen op die globale markt toegang gaan krijgen tot de betaaldienst. Idem dito voor de online winkels.

Daarnaast is bekendgemaakt dat ook toestellen die minder high-end zijn toegang gaan krijgen tot de betaaldienst. Momenteel is het zo dat alleen de LG G6 (en LG G6+) geschikt is voor LG Pay. De dienst komt dus ook naar de goedkopere toestellen van LG toe. Maar ook hier is helaas niet bekend om welke toestellen het gaat. Er bestaan momenteel al meerdere mobiele betaaldiensten en LG is wel een laatkomer op deze markt. Of het de fabrikant zal lukken de achterstand in te halen is moeilijk te voorspellen. De tijd zal het leren.

Reacties (0)