LG Optimus Pad eind juni te koop voor 899 euro

26 mei 2011 1 Minuut 1 Reacties
LG-Optimus-Pad

Op het moment dat ik dit schrijf moet eigenlijk nog even bijkomen maar kan aan de andere kant ook niet wachten het nieuws te delen; LG heeft via een persbericht laten weten dat haar eerste tablet, de LG Optimus Pad, eind juni in Nederland verkrijgbaar zal zijn voor maar liefst 899,00 euro. Dit maakt de Optimus Pad in een klap de duurste tablet op de markt.

Als je de 8.9 inch tablet koopt krijg je er twee 3D brillen en een mooi hoes/case voor je tablet bij. Vorig week hoopten we nog op een prijs minder dan 799,00 euro, wat het toestel in Frankrijk gaat kosten, maar het is dus zelfs 100 euro meer. LG zegt dat dit komt door de extra meegeleverde accessoires. De hoge prijs op zich is volgens LG te verantwoorden met de hoge (kwaliteit) specificaties, de 3D camera en de 3D weergave. Ik vraag me echt af of LG haar hand niet overspeelt hier. De meeste specificaties vind je ook op goedkopere tablets en ik durf te wedden dat 99 procent van de consumenten dit niet gaat betalen voor een 3D gimmick.

In eerste instantie zal de Optimus Pad beperkt leverbaar zijn aangezien het volgens LG om een limited edition gaat. Belcompany en The Phone House zullen dan ook voorlopig de enige winkels zijn die de tablet leveren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Henk

Henk
26 mei 2011 om 14:56

Bezopen prijs.van kij kogen ze met de hele voorraad blijven zitten.doeii lg.

Inloggen