‘LG neemt afscheid van G-serie’, fabrikant reageert nu op gerucht

31 maart 2020 1 Minuut 1 Reacties
lg logo

Als we de geruchten mogen geloven dan neemt LG binnenkort afscheid van de welbekende G-serie smartphones van de fabrikant. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft inmiddels ook gereageerd op het gerucht, maar daardoor wordt het helaas niet meteen duidelijker voor ons.

LG neemt afscheid van G-serie?

Het is geen geheim dat de smartphonetak van LG het slecht doet en dat die afdeling keer op keer voor rode cijfers zorgt. Echter, wanneer je wel goed scoort als fabrikant van smarthome-apparaten, dan doe je er ook goed aan een smartphone aan te bieden wanneer mensen alles van hetzelfde merk willen hebben. Omdat rode cijfers voor geen enkel bedrijf fijn zijn, moet het bedrijf toch eens wat anders proberen. En als we de geruchten mogen geloven, dan lijkt het erop dat LG voornemens is afscheid te nemen van de G-serie.

Hoe het nu verder moet met LG als smartphonefabrikant, is niet helemaal duidelijk. Wel heeft het bedrijf gereageerd op het gerucht.

For eight generations, the LG G Series has introduced bleeding-edge technology to consumers around the world. From super wide-angle cameras to flexible displays to high-fidelity audio and the Quad DAC to 1440p displays, the G Series has consistently been at the forefront of smartphone innovation since 2012. We look forward to sharing more details soon.

Binnenkort worden er dus meer details gedeeld. Maar of we dan horen dat de G-serie verdwijnt of dat er een nieuw G-model komt, dan hangt nu nog in de lucht.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Gusto

Gusto
12 april 2020 om 19:10

Dom van LG om hun top toestel de LG g8 niet in Europa uit te brengen, zou hoe gegarandeerd een succes geweest zijn. Ben bang dat hun strategie verder in hun nadeel zal gaan werken

Inloggen