‘LG levert 6,5″-oledscherm voor nieuwe iPhone’

04 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 8 Plus (3)

Volgens Koreaanse media staat LG op het punt om een deal te sluiten met Apple voor het leveren van 6,5"-oledschermen. LG Display zou 15 tot 16 miljoen oledschermen leveren in de tweede helft van 2018.

Volgens het bericht zou Apple willen samenwerken met verschillende oled-leveranciers voor de komende iPhones. Apple heeft ook een contract met Samsung Display en zij houden zich met name bezig met het produceren van kleinere oledschermen van 5,8″ en 6″. Samsung maakt op dit moment alle schermen voor de iPhone X, waarbij Apple’s grootste concurrent dus niet alleen geld verdient met hun eigen smartphones, maar ook voor die van Apple. Wellicht is Apple daarom aan het zoeken naar andere leveranciers, zoals bij de komende deal met LG?

iPhone 9 of iPhone XI?

Welke iPhones kunnen we dan in 2018 verwachten met een oledscherm? Volgens Apple-analist Ming-chi Kuo van KGI Securities zou er een opvolger voor de iPhone X komen, terwijl er ook een Plus-model zou kunnen komen. Zou dit dan de iPhone XI worden? Het zou ook kunnen dat deze modellen als iPhone 9 en iPhone 9 Plus op de markt zullen verschijnen. Ming-Chi Kuo heeft het al vaker goed gehad bij het voorspellen van nieuwe ontwikkelingen van Apple. Wellicht kunnen we op de CES 2018, de grootste elektronicabeurs ter wereld dat dit weekend plaats zal vinden, meer informatie verwachten.

Reacties (0)