‘LG G7 ThinQ is straks in vijf kleuren verkrijgbaar’ (update)

10 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
lg-g7-renders-ma-2018-4

Er is een nieuwe render opgedoken waarop we mogelijk de LG G7 ThinQ te zien krijgen. Op de afbeelding is duidelijk te zien dat de smartphone in vijf verschillende kleuren wordt afgebeeld. Mogelijk is de G7 straks dus in vijf kleuren beschikbaar.

LG G7 in vijf kleuren – gerucht

De website Android Headlines claimt dat de redactie een officiële render van de LG G7 ThinQ heeft ontvangen van een betrouwbare bron. Op die afbeelding is duidelijk te zien dat de G7 in vijf kleuren wordt afgebeeld, waardoor nu dus de gedachte leeft dat het toestel straks in vijf kleuren beschikbaar zal zijn. Dit is overigens niet de eerste keer dat we alvast een blik kunnen werpen op het design van het apparaat, maar het is wel de eerste keer dat we de onderstaande kleuren te zien krijgen (al is het nog afwachten welke kleuren naar Nederland komen).

  • Aurora Black
  • Platinum Grey
  • Moroccan Blue
  • Moroccan Blue (Matte)
  • Raspberry Rose

De Aurora Black-optie zal waarschijnlijk de standaardkleur worden. Zoals al eerder gedacht lijkt LG voor de inkeping aan de bovenkant van het scherm te hebben gekozen. Eerder vroeg het bedrijf al aan de Android-community om feedback over dat aspect en kreeg toen vrijwel alleen maar negatief commentaar, waardoor dus onzeker was wat de fabrikant op de planning heeft staan. Dat gezegd hebbende kan het natuurlijk ook zijn dat dit oude renders zijn. Hoe het ook zit, LG zal binnenkort de LG G7 ThinQ gaan presenteren.

Update: LG heeft inmiddels bevestigd dat het toestel op 2 mei wordt onthuld in New York.

Reacties (0)