LG G7 Fit vanaf 15 november beschikbaar in Benelux

24 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
LG G7 Fit

De tijdens IFA 2018 aangekondigde smartphone LG G7 Fit zal vanaf 15 november beschikbaar zijn in de Benelux. Het toestel moet een brug slaan tussen midrange- en vlaggenschipmodellen en krijgt dus premium functies en toch een relatief lage prijs.

LG G7 Fit vanaf 15 november in Nederland

De LG G7 Fit, een smartphone die tijdens de IFA in Berlijn is aangekondigd, is vanaf 15 november aanstaande te koop in de Benelux. Het toestel moet een brug slaan tussen premium functies, zoals we die bijvoorbeeld tegen zijn gekomen op de LG G7 ThinQ, en een scherpe prijs. Zo is er bijvoorbeeld de AI Cam, een slimme camera die scenes kan herkennen en op basis daarvan een goede foto zou moeten kunnen maken. Dat gaat op basis van acht opnamecategorieën; person, food, pet, landscape, coty, flower, sunrise en sunset.

Naast deze fotofuncties kan de gebruiker ook nog eens zelf kiezen uit drie foto-effecten. Verder is zowel de Google Assistent als Google Lens beschikbaar op de het nieuwste toestel uit de G7-serie en voor muziekliefhebbers zijn de belangrijkste features opgenomen. Het toestel beschikt over 32-bit Hi-Fi Quad DAC, de Boombox Speaker en DTS:X 3D Surround Sound. De LG G7 Fit is water- en stofbestendig en is onder de motorkap uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 821 in combinatie met 4 GB werkgeheugen en 32 GB intern geheugen.

Het toestel bevat dual sim waarmee gebruikers twee simkaarten in het toestel kunnen plaatsen, bijvoorbeeld één voor werk en één voor privé. Daarnaast beschikt het toestel over een groot lcd-scherm van 6.1-inch, met qhd+-resolutie van 3.120 bij 1.440 pixels. Net als de LG G7 ThinQ, heeft de G7 Fit LG’s nieuwe lcd-technologie. Dit Super Bright Display met een helderheid van duizend nits zorgt ervoor dat het scherm zo helder is dat zelfs in direct zonlicht alles goed zichtbaar is. Het toestel heeft een adviesprijs van 349 euro.

Reacties (0)