LG G4 Pro met 5,7 inch-scherm gespot bij GFXBench

29 september 2015 1 Minuut 0 Reacties
lg-g4-verzameling-groot

Op de website van GFXBench is de LG G4 Pro gespot: een onaangekondigde phablet van LG, die de G4-phablet naar een hoger moet tillen. Het is tot op heden onduidelijk wanneer de LG G4 Pro wordt aangekondigd door zijn fabrikant.

LG G4 Pro te zien in benchmark

De afgelopen maanden heeft LG geen phablets meer uitgebracht na de LG G4, maar het tij lijkt de keren. Niet alleen zou de fabrikant werken aan de LG V10, met een extra schermpje boven het grotere scherm, ook zou de LG G4 Pro nog in de pijplijn zitten. De laatstgenoemde heeft een scherm van 5,7 inch en 4GB aan werkgeheugen – dat is 1GB extra in vergelijking met de normale G4. Deze informatie is allemaal te vinden in de benchmark van GFXBench. Op deze website verschijnen smartphones en phablets voordat ze worden aangekondigd.

Verder lijkt de LG G4 Pro ontzettend veel op zijn voorganger. Het heeft wel een Qualcomm Snapdragon 808 hexacore-processor, in plaats van de problematische Snapdragon 810. Daarnaast is het toestel voorzien van een vijftien megapixel-camera aan de achterkant, die video’s in 4K kan schieten, en een camera van vijf megapixel aan de voorkant. Het model in de benchmark heeft ook 64GB aan interne opslagruimte, maar het kan zijn dat er straks meerdere opties op de markt komen, met meer en / of minder opslaggeheugen.

Op 1 oktober organiseert LG een groot evenement, waar onder meer die V10 wordt aangekondigd. Mogelijk krijgen we dan ook de LG G4 Pro te zien.

Reacties (0)