Lenovo werkt aan 23 inch tablet voor thuis (update)

12 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
lenovo-all-in-one

Wie een tablet van 10 inch al groot vindt hoeft niet verder te lezen, want Lenovo is op het idee gekomen om een tablet van maar liefst 23 inch op de markt te gaan brengen. De tablet is speciaal ontwikkeld voor mobiel thuisgebruik en moet dit jaar nog te koop zijn.

Volgens William Cai, manager bij Lenovo, is het voor de consument niet meer handig om steeds van apparaat – zoals een PC, laptop of tablet – te moeten wisselen en daar moet de 23 inch tablet de oplossing voor zijn. Deze zou je los – als tablet – kunnen gebruiken in elke ruimte in huis, zoals op de bank of aan tafel, en in een docking station als vaste computer. Cai geeft ook aan dat de tablet een stuk minder weegt dan een normale computer en dus redelijk mobiel is.

De tablet is volgens Lenovo ook te gebruiken als TV en is te vergelijken met de All-In-One PC van het merk (hierboven afgebeeld). Denk jij dat er een markt is voor 23 inch tablet PC’s?

Update

Lenovo heeft in de VS op dit verhaal gereageerd en helaas voor diegenen onder ons met grote, grote aspiraties; Lenovo zegt geen plannen te hebben voor een 23 inch tablet. Schijnbaar is er iets uit de context gehaald..

Bron: Techradar


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)