Lenovo ThinkPad Yoga en IdeaPad Yoga 2 Pro te koop in Nederland

04 december 2013 2 Minuten 0 Reacties
Lenovo-IdeaPad-Yoga-2-Pro-2

Afgelopen september introduceerde Lenovo twee nieuwe Windows 8 convertibles in de Yoga-familie; de IdeaPad Yoga 2 Pro en de ThinkPad Yoga. Beide modellen zijn inmiddels in Nederland te koop.

Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro

De Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro is de opvolger van de vorig jaar gelanceerde IdeaPad Yoga 13. Het model beschikt nog steeds over een 13.3-inch ips lcd display en kan door het display te draaien in verschillende posities gebruikt worden. De Yoga 2 Pro is voorzien van een hogere resolutie dan zijn voorganger, 3.200 bij 1.800 pixels, en draait op Intel’s nieuwe generatie Haswell-processor.

Verder is de convertible voorzien van 8GB aan werkgeheugen, 256GB aan opslaggeheugen, twee USB-poorten, een microHDMI-poort en een SD-kaartlezer. Ook is de Yoga 2 Pro slanker en lichter dan zijn voorganger. Het apparaat wordt geleverd met Windows 8.1 software en een aantal applicaties die door Lenovo zelf ontwikkeld zijn. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Lenovo IdeaPad Yoga 2 Pro.

De IdeaPad Yoga 2 Pro kan inmiddels in Nederland gekocht worden voor een adviesprijs van 1.299 euro inclusief btw. Het apparaat is op voorraad bij onder meer laptopshop.nl en 4Launch.

Advertentie

Lenovo ThinkPad Yoga

Speciaal voor de zakelijke gebruiker die een robuust apparaat wil maar ook van de extra mogelijkheden die de Yoga-familie biedt wil genieten is de ThinkPad Yoga ontwikkeld. Net als de IdeaPad Yoga beschikt dit apparaat over een convertible design dat in verschillende posities geplaatst kan worden, en wordt er een Intel Core Haswell-processor meegeleverd. De processor is afhankelijk van de gekozen configuratie.

Verder beschikt de ThinkPad Yoga onder meer over een iets kleiner display met een formaat van 12.5-inch en een resolutie van 1.920 bij 1080 pixels, maximaal 1TB aan opslaggeheugen, twee USB-poorten, een miniHDMI-poort en een volwaardig toetsenbord met trackpad en trackpoint. Een unieke feature van het keyboard van de ThinkPad Yoga is dat de toetsen in de behuizing getrokken worden zodra het geheel als tablet gebruikt wordt. Hierdoor kunnen de toetsen niet per ongeluk ingedrukt worden en raken ze niet beschadigd als het apparaat op tafel gelegd wordt. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Lenovo ThinkPad Yoga.

De ThinkPad Yoga kan inmiddels in Nederland gekocht worden voor een adviesprijs vanaf 799 euro exclusief btw en komt zoals gezegd in meerdere configuraties. De Yoga is onder meer te koop bij Centralpoint en Alternate.

Reacties (0)