Lenovo ThinkPad Tablet 2 met Windows 8 verschijnt in Nederland

24 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Lenovo-ThinkPad-Tablet-2-1

Het was de bedoeling dat de Lenovo ThinkPad Tablet 2 tegelijkertijd met het Windows 8 besturingssysteem op de markt zou verschijnen maar het heeft een paar maanden langer geduurd. Inmiddels is de eerste stand-alone Windows 8 tablet van Lenovo te koop bij een aantal Nederlandse winkels voor een prijs die rond de 700 euro ligt.

Lenovo ThinkPad Tablet 2 specificaties

De Lenovo ThinkPad Tablet 2 is een stand-alone tablet die vooral gericht is op de zakelijke gebruiker, maar ook mogelijkheden biedt voor consumenten. De tablet is uitgerust met een 10.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Atom Z2760 processor met een kloksnelheid van 1.8Ghz, 2GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Verder beschikt de tablet over onder meer een digitale stylus pen, Bluetooth 4.0 en NFC ondersteuning, USB en HDMI poorten en een microSD card reader om het geheugen uit te breiden. Wat betreft de software heb je de beschikking over Windows 8 Pro.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Lenovo ThinkPad Tablet 2.

Review video

In onderstaande video wordt de Lenovo ThinkPad Tablet 2 uitgebreid bekeken en komt zowel het design als de software aan bod.

Advertentie

Lenovo ThinkPad Tablet 2 kopen

De Lenovo ThinkPad Tablet 2 is op het moment van schrijven op voorraad bij Misco en Laptopshop. De prijzen liggen echter nog ver uit elkaar. Bij Misco betaal je op dit moment 689 euro voor het 64GB wifi-only model, terwijl je bij Laptopshop 729 euro betaalt.

Er moet binnenkort ook een model met 3G in Nederland verschijnen welke 150 tot 200 euro meer zal kosten.

Meer Lenovo Windows 8 tablets

Lenovo heeft in Nederland al meerdere Windows 8 tablets en convertibles op de markt gebracht. Zo kunnen we al naar de winkel voor de ThinkPad Twist, de IdeaPad Yoga 11 en de IdeaPad Yoga 13.

Reacties (0)