Lenovo introduceert Yoga Tab 3 Pro en Yoga Tab 3

02 september 2015 2 Minuten 0 Reacties
lenovo-yoga-tab-pro-3-ifa

Lenovo heeft tijdens de IFA-beurs in Berlijn twee nieuwe Yoga-tablets aangekondigd: de Yoga Tab 3 Pro en Yoga Tab 3. Allebei de tablets draaien op Android en zullen respectievelijk vanaf november en oktober in de Nederlandse winkels verschijnen.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro en Yoga Tab 3 aangekondigd

Tijdens de IFA-beurs in Berlijn heeft Lenovo twee nieuwe tablets aangekondigd: de Yoga Tab 3 Pro en de Yoga Tab 3. De Yoga Tab 3 Pro heeft een projector ingebouwd die in staat is een scherm van 70 inch te projecteren, evenals vier JBL-speakers die in staat zijn een virtueel Dolby Atmos-geluid te produceren. Ook beschikt het apparaat over Dolby Digital Plus. De projector is overigens 180 graden te draaien, waardoor je hem in de positie kunt zetten die jou het beste uitkomt. Het tabletscherm zelfs is 10,1 inch groot.

Ook heeft het scherm een resolutie van 2560 bij 1600, waardoor je een pixeldichtheid van 299 ppi overhoudt. Samen met de Smart Display-technologie, moet het in elk geval voor een kraakhelder beeld zorgen. Het design van de tablet geeft het apparaat een dun uiterlijk. Daarnaast is de Yoga Tab 3 Pro waterdicht (houd hem echter niet onder water, maar spetters kunnen geen kwaad) en belooft Lenovo dat de Yoga Tab 3 Pro ongeveer een dag op één batterijontlading meegaat. Naast een acht komt er ook een tien inch-versie.

De Yoga Tab 3 zal eveneens beschikbaar zijn in twee versies, ook acht en tien inch-varianten. Het scherm is voorzien van een resolutie van 1280 bij 800 pixels, heeft ook een lange batterijduur (die nog niet gespecificeerd is) en biedt ondersteuning aan voor mobiele netwerken, zodat je onderweg ook verbonden blijft. Daarnaast zijn er ook stereospeakers met Dolby Atmos-geluid aanwezig en weegt het apparaat nog geen halve kilo. De Yoga Tab 3 heeft ook één camera die je om de as van de scharnier kunt draaien, voor al je selfies en meer.

Prijs en beschikbaarheid

De Lenovo Yoga Tab 3 Pro zal vanaf oktober te koop zijn vanaf 499 euro (voor de WiFi-variant) en 549 euro (voor de versie met een mobiele internetverbinding). De Yoga Tab 3 met een acht inch scherm gaat weg voor 199 euro (met alleen WiFi) en 249 euro (met een mobiele internetverbinding) en is verkrijgbaar vanaf midden september. De Lenovo Yoga Tab 3 met een scherm van tien inch kost tenminste 249 euro (WiFi) of 299 euro (met een mobiele internetverbinding) en zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn.

Reacties (0)