Lancering iPad 2 in Tsjechië uitgesteld tot 25 april, welk land is nu aan de beurt? (update)

20 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
ipad2-facetime

Het lijkt erop dat Apple toch in een aantal landen de lancering van de iPad 2 gaat uitstellen wegens een voorraad tekort. Op de Apple website in Tsjechië is namelijk een release datum van 25 april ("25 dubna") verschenen, ondanks het feit dat Tsjechië bij de 26 landen hoort waar de tablet op 25 maart gelanceerd zou worden.

Het lijkt erop dat Apple toch in een aantal landen de lancering van de iPad 2 gaat uitstellen wegens een voorraad tekort. Op de Apple website in Tsjechië is namelijk een release datum van 25 april (“25 dubna”) verschenen, ondanks het feit dat Tsjechië bij de 26 landen hoort waar de tablet op 25 maart gelanceerd zou worden.

Met uitzondering van de uitgestelde lancering in Japan blijft de datum voor alle andere landen voorlopig nog wel hetzelfde. Apple zelf heeft nog geen officieel statement uitgebracht over de vertraging. Er bestaat natuurlijk de kans dat dit een typefout is, maar gezien Apple’s strenge coördinatie van internationale releases is deze kans klein.

Als we even uitgaan van de uitgestelde lancering zou dit kunnen betekenen dat Apple niet verwacht had dat de iPad 2 zo vaak over de toonbank zou gaan. In de VS staan er nog steeds mensen in de rij om de tablet aan te schaffen en online levertijden staan nu op 4 tot 5 weken. We houden het deze week natuurlijk in de gaten.

Update: Dit blijkt nu een foutje in de vertaling te zijn en is inmiddels weer teruggezet naar 25 maart.

Bron: Electronista

 

Reacties (0)