KUX11 tablet met Windows 7 en digitale stylus gelanceerd

07 december 2011 1 Minuut 0 Reacties
KUX11

Het merendeel van de nieuwe tablets die we voorbij zien komen beschikt over Android als besturingssysteem maar zo nu en dan verschijnt er ook een Windows variant. Deze keer is het de KUX111, een 10.1 inch tablet met Windows 7 Professional. Naast bediening met de vingers maakt de KUX11 het mogelijk om middels een speciale digitale stylus nauwkeurig op je tablet te werken.

Verder beschikt de tablet onder meer over een LCD display met LEDO achtergrondverlichting en een resolutie van 1.266 bij 768 pixels, een SSD opslaggeheugen van 64GB, Wifi, een 3G module, een Intel Oak Trail 1.5GHz processor, 2GB aan werkgeheugen, een 2 megapixel camera op de voorzijde, een 3 megapixel camera aan de achterzijde, twee USB 2.0 poorten en een mini HDMI aansluiting.

De KUX11 is vooral gericht op de zakelijke markt met features als een fingerprint scanner en Trusted Platform Module. De tablet moet een batterijduur van 10 uur geven en zou volgens de fabrikant zelfs 30 dagen in stand-by modus kunnen staan zonder de tablet opnieuw te hoeven opladen. De tablet weegt wat aan de zware kant met 900 gram en is bijna 1,5 centimeter dik.

De KUX is te koop via het Nederlandse AdvanceMobile voor 790,00 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)