Komt ASUS met een smartphone/tablet combinatie en een 3D tablet?

27 mei 2011 1 Minuut 0 Reacties

De ASUS teaser week is bijna voorbij, maar niet voordat de laatste afbeeldingen van nieuwe producten getoond zijn. Op de Facebook pagina van de fabrikant was eerder deze week al een afbeelding verschenen van een nieuw product met de slogan 'Pad or Phone?', samen met rondgestuurde close-up afbeeldingen, en vandaag is er een afbeelding verschenen van een tablet die lijkt op de Eee Pad MeMO met de slogan 'A tablet that jumps out at you'.

Kortom, genoeg om over na te denken. De Eee Pad MeMO zou gewoon de tablet kunnen zijn die we al eerder gezien hebben, maar de slogan doet ons toch twijfelen. Heeft ASUS de MeMO een 3D update gegeven? Al lijkt dit ook onwaarschijnlijk aangezien ASUS gewoonlijk niet als eerste met nieuwe technieken en hoge prijzen aan de slag gaat. Volgens techinstyle.tv is het gewoon de Eee Pad MeMO met wat updates. Wat betreft de andere tablet heeft een lezer van Engadget wat verder lopen graven en de laatste teaser foto al gespot (hierboven afgebeeld, meer afbeeldingen na de break).

Uit de afbeelding kunnen we opmaken dat het om een tablet/smartphone combinatie gaat. We zien een telefoon met een groot scherm als docking station. Wat het allemaal precies betekent en inhoudt moeten we afwachten. Meer details zullen tijdens de Computex volgende week onthuld worden.

Reacties (0)