Kogel is door de kerk: Galaxy S9 wordt op 25 februari aangekondigd

25 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s9-uitnodiging

Samsung heeft laten weten dat de Samsung Galaxy S9 en S9+ op zondag 25 januari 2018 worden aangekondigd, tijdens een presentie vlak voor MWC 2018. Het bedrijf heeft de internationale en nationale pers van een uitnodiging van het aankomende evenement voorzien.

Galaxy S9-presentatie op 25 februari

Samsung heeft vandaag de (inter)nationale pers uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het Unpacked-evenement van zondag 25 februari 2018. Dat is een dag voordat Mobile World Congress 2018 begint, de beurs die vervolgens doorgaat tot en met 1 maart. Op 25 februari zal Samsung echter de Samsung Galaxy S9 en S9+ gaan onthullen. De presentatie begint om zes uur in de avond en heeft de volgende omschrijving meegekregen: The Camera. Reimagined. Tijdens Galaxy Unpacked laten we je graag zien wat dat betekent.

Stiekem weten we al wat dat betekent. In de afgelopen weken is er een hoop informatie gelekt over de Samsung Galaxy S9. Zo hebben we verschillende foto’s voorbij zien komen van het toestel en is er zelfs al een foto gemaakt van de doos waar het toestel in gaat zitten. Daardoor weten we mogelijk al wat de specificaties van het toestel zullen zijn. Daarnaast schijnt ook al bekend te zijn dat we de S9 en S9+ in maart kunnen verwachten. Verder zijn er ook een hoop renders gelekt en kwamen we zelfs al een korte video tegen.

Reacties (0)