Kobo Libra H20 aangekondigd: waterdichte 7-inch e-reader

04 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Kobo Libra H20 (1)

Rakuten Kobo heeft vandaag een nieuwe e-reader aangekondigd. De Kobo Libra moet volgens het bedrijf een balans bieden tussen innovatieve technologie, een modern ontwerp en een comfortabele leeservaring.

De Kobo Libra H20 is te bedienen met één hand waarmee je pagina’s met de fysieke knoppen kunt omslaan. Daarnaast is er speciale ComfortLight Pro-verlichting aanwezig waarmee blauw licht wordt weggefilterd. Het scherm van deze e-reader is 7-inch en heeft een speciaal HD Carta E Ink-scherm. Deze is bestand tegen water en zon en dat zorgt ervoor dat dit model gemakkelijk overal mee naar toe te nemen is. De resolutie van het scherm is 1.680 bij 1.264 pixels. Dit komt neer op 300 pixels-per-inch. Het formaat is 144 mm breed en 159 mm hoog. De dikte is 7,8 mm.

Je kunt 6.000 boeken opslaan op dit model en dankzij het gewicht van 192 gram moet de e-reader volgens Rakuten Kobo gemakkelijk in de hand liggen. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart en wit. Daarnaast zijn er multifunctionele sleepcovers verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk zwart, roze, grijs en aqua. Ook de software is verbeterd met een nieuw ontworpen navigatiebalk, een paginapreview, bijgewerkte kop- en voetteksten, een voortgangsbalk en een verbeterd menu.

Prijs en beschikbaarheid

De Kobo Libra H20 ligt op 17 september in de winkels. De verkoopadviesprijs is 179,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)