‘Dit is de Microsoft Surface Laptop met Windows 10 S’

02 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
microsoft-surface-laptop-windows-10-s

Om half vier vanmiddag kondigt Microsoft een nieuw product aan, dat nu mogelijk gelekt is: de Microsoft Surface Laptop met Windows 10 S. Het is echter nog niet duidelijk of dit apparaat een convertible met een aanraakgevoelig scherm gaat worden.

‘Dit is de Microsoft Surface Laptop met Windows 10 S’

Vanmiddag om half vier organiseert Microsoft een soft- en hardware-evenement waar het nieuwe producten zal aankondigen. Omdat het evenement in het teken staat van educatie en onderwijs, wordt er verwacht dat er een Chromebook-concurrent wordt aangekondigd. Dat product is nu, uren voor de onthulling, mogelijk al gelekt: de Microsoft Surface Laptop met Windows 10 S. Windows 10 S wordt waarschijnlijk een lichtere versie van Windows 10, die geheel (of grotendeels) draait in de cloud — net zoals het Chrome OS.

Het scherm van de laptop zou 13,5-inch groot zijn. Onduidelijk is nog of je dat scherm helemaal naar achteren kunt klappen en kunt gebruiken als een tablet — ook is nog niet duidelijk of het een aanraakgevoelig scherm zal zijn. De laptop zal in vier kleuren beschikbaar zijn: Platinum, Burgundy, Cobalt Blue en Graphite Gold. Verder zou er een usb-poort, Displaypoort en een koptelefoonaansluiting aanwezig zijn. Vanmiddag horen we waarschijnlijk dus alles over de Microsoft Surface Laptop met het nieuwe Windows 10 S.

Reacties (0)