Is de TabCo MeeGo tablet de nieuwe sensatie van Nokia? (video)

21 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
Nokia-Tabco

Op het internet zijn een aantal virals opgedoken van een tablet die anders moet zijn dan de rest. Nou zegt natuurlijk elke fabrikant dit, maar deze fabrikant steekt er behoorlijk veel geld in en wil ons echt duidelijk maken dat er een nieuwe sensatie aankomt. 15 augustus moeten alle puzzelstukjes in elkaar vallen.

De naam TabCo verschijnt op steeds meer plaatsen. Zo vind je na de break een video waarin de naam tijdens het Apple evenement afgelopen maand in de lucht getoond wordt en een viral waarin men zeer geheimzinnig doet over het TabCo merk. Het is allemaal zeer professioneel in elkaar geknutseld en alles lijkt te wijzen naar Nokia. Zo is er ook een video verschenen van een discussiegroep die praat over verschillende tablets en merken, maar Nokia (en overigens ook HP) wordt niet genoemd. Er wordt zelfs gesproken over ‘het nieuwe Android’. De nieuwste stunt van de TabCo mensen is het tonen van de naam en lanceerdatum op het Empire State Building.

Video: TabCo tijdens Apple conferentie

Video: TabCo discussiegroep

Video: Viral TabCo tablet

Video: TabCo Empire State Building

Kortom, 15 augustus is de dag van de waarheid. Zal Nokia dan haar MeeGo tablet onthullen? De bloggers van MyNokiaBlog hebben ontdekt dat Nokia en TabCo in ieder geval vanaf hetzelfde adres in Vancouver werken. Wie er ook achterzit; het is een mooi stukje marketing.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)