‘iPhones voor 2019 krijgen betere Face ID en Animoji’

02 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
iphone-x-truedepth-face-id

Analist Ming-Chi Kuo voorspelt dat de iPhones voor 2019 worden voorzien van nieuwe camera's, voor betere Face ID en Animoji. Deze iPhones moeten in september van 2019 gaan verschijnen -- we moeten dus even wachten om te checken of de man gelijk heeft.

Betere camera’s in iPhones voor 2019 – gerucht

De website Apple Insider schrijft dat de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo denkt dat Apple betere camera’s in de iPhones voor 2019 gaat stoppen. Zo wordt de hoeveelheid stroom verhoogd in de flood illuminator vertical cavity surface emitting laser (VCSEL), waardoor het Face iD-systeem accurater kan worden. Daarnaast moeten de camera’s aan de achterkant ook beter met diepte kunnen omgaan, maar die verbeteringen worden pas in 2020 verwacht voor de iPhone-lijn. De iPad-lijn kan dit mogelijk eerder ontvangen.

Mochten die achtercamera’s worden verbeterd, dan kan dezelfde technologie ervoor zorgen dat effecten in augmented reality worden verbeterd, juist omdat er beter met diepte omgegaan kan worden. Uiteraard gaat de fotokwaliteit dan ook omhoog. Apple heeft uiteraard niet gereageerd op deze voorspellingen; aangezien het bedrijf dat ook nooit doet, moeten we nog maanden wachten om te kunnen zien of deze voorspellingen waarheid worden. De meest recent aangekondigde producten zijn de nieuwe iPad Pro-modellen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)