‘De iPhone 8 zal aanvankelijk slecht verkrijgbaar zijn door tekorten’

28 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
iphone-8-dummy-foto-1

Vanwege een tekort aan oled-schermen is de kans groot dat de iPhone 8 later dit jaar slecht verkrijgbaar zal zijn. De fabrikanten van die schermen zeggen een te hoge vraag te hebben voor de productie van dit moment.

iPhone 8 slecht verkrijgbaar tijdens lancering – gerucht

DigiTimes meldt dat de iPhone 8 aanvankelijk beperkt verkrijgbaar zal zijn. Apple wil naar alle waarschijnlijkheid een oled-scherm gebruiken voor haar nieuwste iPhone. Maar de fabrikanten van die schermen kunnen de vraag niet aan, waardoor er inmiddels een tekort aan het ontstaan is. Eén van de leveranciers is Samsung Display. Die fabrikant zou hebben gemeld dat er waarschijnlijk slechts genoeg is voor drie tot vier miljoen exemplaren. En dat terwijl Apple zou hopen zo’n zeventig miljoen exemplaren te verschepen.

In de afgelopen maanden is er al een hoop gezegd over de iPhone 8. Zo wordt er geroepen dat die nieuwe iPhone, zoals elk jaar, in september zal verschijnen, terwijl andere mensen zeggen dat de release dit jaar in oktober of november plaatsvindt door de tekorten. Tot op heden heeft Apple nog niets gemeld over de nieuwe iPhone-modellen. Later dit jaar, waarschijnlijk in september, zal het bedrijf haar plannen bekendmaken en dan weten we ook wat we mogen verwachten van het toestel en wanneer het te koop zal zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)