‘iPad Mini 5 en instapmodel iPad verschijnen in eerste helft 2019’

17 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
ipad-pro-renders-sep-2

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Apple in de eerste helft van 2019 de iPad Mini 5 en een iPad-instapmodel op de markt. Dit gerucht is gebaseerd op bronnen vanuit de bevoorradingsketen van het bedrijf uit Cupertino.

Nieuwe iPads in eerste kwartaal 2019 – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet zal Apple in de eerste helft van 2019 twee nieuwe iPads gaan uitbrengen. Digitimes meldt dat bronnen vanuit de bevoorradingsketen dit lijken te bevestigen, aangezien er meer vraag is naar specifieke componenten. Het gaat dan om touchscreens. Beide modellen worden omschreven als nieuwe instapmodellen. Zo moet er onder andere een opvolger verschijnen van de iPad Mini 4, in de vorm van de iPad Mini 5, en moet er een nieuwe versie van de betaalbare iPad uitkomen, die een scherm van 9,7-inch heeft.

Helaas heeft Digitimes verder geen details vrijgegeven over de nieuwe iPad-modellen. Eind vorig jaar liet Apple-analist Ming-Chi Kuo al weten te denken dat Apple in 2019 een iPad Mini 5 gaan uitbrengen, voornamelijk omdat het inmiddels bijna vier jaar geleden is sinds het vorige model. Ook zijn er al meerdere geruchten verschenen over het nieuwe iPad-instapmodel, waardoor de kans dus groot is dat dit nieuwe gerucht klopt en Apple binnenkort nieuwe iPads aankondigt. Mogelijk gebeurt dit nog voor het einde van maart.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)