iPad 2 doet Samsung twijfelen over Galaxy Tab 10.1, prijs wellicht omlaag

05 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
galaxy-tab-2

Deze week is de iPad 2 gelanceerd en we moeten zeggen dat de tablet van Apple er weer erg netjes uitziet met een zeer dun profiel. Het is zeker meer dan een kleine update voor de tablet die reeds marktleider was. Maar, niet iedereen is blij met de iPad 2. Zo zet de nieuwe tablet Samsung aan het denken.

Een hoge manager bij Samsung genaamd Lee Don-Joo heeft laten weten dat Samsung momenteel bezig met om bepaalde onderdelen van de Galaxy Tab 10.1 te verbeteren aangezien ze niet maar aan de beste standaarden voldoen. Wat deze aanpassingen zijn wil de beste man niet zeggen, maar wel zei hij erbij dat de iPad 2 erg dun is. Kortom, Samsung heeft gekeken naar Apple en wil niet achterblijven.

Wellicht gaat de Galaxy Tab 10.1 in een toekomstige versie wat gewicht verliezen. Ook laat de manager weten dat Samsung zijn prijs strategie aan wil gaan passen en de eerste effecten hiervan zijn al merkbaar. Zo wordt de Galaxy Tab 10.1 in Nederland bij bepaalde webshops als pre-order aangeboden voor 589,00 euro. Dit is natuurlijk een zeer nette prijs aangezien de originele Galaxy Tab bij de introductie nog 749,00 euro kostte.

Bron: Android Community

Reacties (0)