Instagram laat zien welke vrienden het meest actief zijn

07 februari 2020 1 Minuut 0 Reacties
instagram-logo

Instagram is geüpdatet heeft een nieuwe methode gekregen waarmee je de lijst met mensen die je volgt kunt beheren. Je kunt nu heel gemakkelijk zien welke mensen je feed volgooien met content en welke mensen wat minder actief zijn op het sociale netwerk.

Update voor Instagram beschikbaar

Mocht je dus vinden dat je feed op Instagram een behoorlijke rommel aan het worden is, dan kun je nu heel snel achterhalen welke accounts je het beste kunt ontvolgen. Ook zie je dan welke accounts je waarschijnlijk niet zo boeiend vindt of welke accounts helemaal niet zo veel foto’s en video’s plaatsen.

Je kunt de gevolgde accounts op meerdere manieren rangschikken. Bijvoorbeeld op datum van het moment waarop je begon met volgen. Maar er zijn nog meer opties beschikbaar. Instagram wil gebruikers deze mogelijkheden aanbieden, zodat ze snel de invulling van het sociale medium kunnen aanpassen. Mettertijd kunnen je interesse en vriendengroepen veranderen en dan is het fijn als je online profielen kunnen meedoen met de veranderingen.

Verder is het een handige manier om te voorkomen dat je constant dezelfde soort berichten ziet. We kunnen ons voorstellen dat je niet heel de dag de app open hebt staan en dat wanneer je kijkt, je soms nog wel eens wat mist door veel te actieve accounts.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)