‘In september presenteert Apple drie nieuwe iPhones’

27 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
iPhone X

Volgens een verslag van Bloomberg zal Apple in de tweede week van september drie nieuwe iPhones gaan presenteren. Naast de drie nieuw iPhones zou Apple ook werken aan vernieuwde AirPods, een nieuwe iPad Pro en een Apple Watch met een groter scherm.

Een nieuw verslag van Bloomberg lijkt ons meer duidelijkheid te geven over de nieuwe producten die Apple later dit jaar zal presenteren. Volgens de geruchten komt Apple met drie nieuwe iPhones, een vernieuwde versie van de AirPods en een nieuwe Apple Watch met een groter scherm dan voorheen. Ook is de verwachting dat er een nieuwe iPad Pro gepresenteerd zal worden.

Dat er drie nieuwe iPhones aan zaten komen was eigenlijk al een beetje de verwachting, want Apple-analist Ming-Chi Kuo voorspelde het al in juni. Bloomberg verwacht echter weinig spectaculaire vernieuwingen aan de buitenkant van de iPhones. Apple zou het design van de iPhone X (zie foto) gebruiken voor de nieuwe iPhones. Intern worden de toestellen uiteraard wel van een upgrade voorzien. Zo komt er een vernieuwde iPhone X met een oled-scherm van 5.8-inch, een nieuwe high-end iPhone met een oled-scherm van 6.5-inch en een iPhone met een lcd-scherm van 6.1-inch. Deze laatste komt in verschillende kleuren, zoals in juli ook al door de Japanse krant Macotakara naar buiten werd gebracht.

Gestures en Face ID naar de nieuwe iPhones

Bloomberg heeft gelukkig ook daadwerkelijk nog enkele nieuwtjes. De gestures voor het navigeren, die geïntroduceerd werden op de iPhone X, zouden naar alle drie de nieuwe iPhones komen. Ook Face ID zullen we naar verwachting op de toestellen terugvinden. De iPhone met het 6.5″-scherm zou daarnaast bepaalde content side-by-side kunnen laten zien. De namen voor de nieuwe toestellen zijn nog niet bekend. Intern zouden ze bekendstaan als de iPhone Xs en de iPhone Xs Plus, maar dit zou heel goed nog kunnen veranderen. De drie nieuwe iPhones zouden in de tweede week van september gepresenteerd moeten gaan worden.

Bron Bloomberg Via The Verge

Reacties (0)