Huawei werkt aan een goedkopere 5,5″-variant van Mate 9

07 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
huawei-mate-9-1

Een vertegenwoordiger van Huawei heeft aangegeven dat de fabrikant werkt aan een goedkopere versie van de 5,5-inch Huawei Mate 9. Dit model is in samenwerking met Porsche gemaakt en kost 1395 euro. Daar komt dus een goedkopere versie van op de markt.

Goedkopere versie van 5,5-inch Huawei Mate 9

Onlangs heeft Huawei twee nieuwe phablets aangekondigd. Een versie van de Huawei Mate 9 met een 5,9″-scherm en een versie met een scherm van 5,5-inch, die in samenwerking met Porsche gemaakt is. Dat is allemaal leuk en aardig, maar daardoor stijgt de prijs wel enorm: het toestel kost 1395 euro. Dat is niet voor iedereen weggelegd en daarom zal Huawei later ook een goedkoper model met een scherm van 5,5-inch gaan uitbrengen. Althans, dat heeft een vertegenwoordiger van het bedrijf gezegd tegenover komputerswiat.pl.

Hoewel dit model goedkoper wordt, zal die wel veel designelementen meenemen van het duurdere model, zoals de grootte van het scherm. Ook zal het scherm over de randen doorlopen. Qua specs is er nog niets bekend, maar de verwachting is dat Huawei iets mindere specs aan boord zal brengen, zodat de prijs gedrukt kan worden. Zo zal het scherm wellicht een resolutie krijgen van 1080p in plaats van 2K. Het wachten is nu op de officiële aankondiging. Eerst wil de fabrikant natuurlijk de huidige modellen laten slagen in de verkoop.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)