‘Huawei P9 komt begin april uit’

07 maart 2016 1 Minuut 0 Reacties
Huawei-P8-Max-2

Naar verluidt zal de Huawei P9 begin april worden uitgebracht. Volgens de geruchtenmolen zal de fabrikant vier versies gaan uitbrengen, waarvan twee phablets. Eén van die twee phablets zou de Huawei P9max kunnen gaan zijn, als opvolger van de Huawei P8max.

Huawei P9 in april?

Het zou zomaar kunnen dat de Huawei P9 begin april kan worden uitgebracht. Evan Blass, een Twitteraar die vaak de scoops heeft op het gebied van nieuwe smartphones en tablets, meldt op Twitter dat de gehele P9-lijn op 5 of 6 april moet verschijnen. Welke van de twee dagen is nog niet zeker, maar het lijkt er dus in elk geval op dat we in de eerste week van april aan de slag kunnen met de nieuwe P9-modellen. Daarnaast is naar buiten gekomen dat de aankondiging in Londen zal plaatsvinden. Dat meldt een Duitse blog over Huawei.

In totaal zouden er vier smartphones worden uitgebracht, waaronder twee phablets. De verwachting is dat de Chinese fabrikant stevige toestellen voor een lage prijs zal aanbieden (of in elk geval lager dan de concurrentie doet). Waarschijnlijk krijg de lijn een metalen body. De P9-lijn bestaat mogelijk uit de P9, P9 Lite, P9 Max en P9 Premium, waarvan de laatste dus de phablets zijn. Onder de motorkap zit naar verluidt de Kirin 950-processor (die door Huawei zelf gemaakt is), evenals 4GB aan werkgeheugen. Android 6.0 Marshmallow wordt genoemd als OS.

Reacties (0)