Huawei MediaPad X1 met 7-inch Full HD display gespot

31 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Huawei-feature

Twee weken terug dook de eerste informatie over een nieuwe 7-inch tablet van Huawei op maar veel belangrijke details ontbraken nog. Vandaag zijn de eerste specificaties van de tablet, welke gaat onder de naam MediaPad X1, opgedoken.

Huawei komt dit jaar met een groot aantal nieuwe Android tablets. Dit blijkt uit de verschillende geruchten en lekker maar ook heeft het bedrijf zelf aangegeven het tabletaanbod compleet te vernieuwen. Eén van de eerste modellen die we gaan zien is waarschijnlijk de MediaPad X1 7.0. Van deze 7-inch tablet zijn vandaag de eerste specificaties opgedoken.

Uit documenten van de Chinese TENAA kunnen we halen dat de MediaPad X1 7.0 een 7-inch tablet met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels is. Deze Full HD-resolutie is voor 7-inch tablets nog steeds een zeldzaamheid. Verder zou de tablet beschikken over een quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.6GHz, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer waarmee het opslaggeheugen uitgebreid kan worden.

Reacties (0)