Huawei IDEOS S7 Slim tablet gepresenteerd

16 februari 2011 1 Minuut 0 Reacties
huawei-ideos-s7-slim-tablet

De Huawei IDEOS S7 Slim is niet echt lastig samen te vatten; pak de originele IDEOS S7 tablet, schuur hier wat van het chassis af en verwissel het resistieve display voor een capacitief display. Toch maakt dit de S7 Slim een overtuigende tablet PC, gepresenteerd tijdens het MWC 2011.

Naast het eindelijk vervangen van het resistieve scherm voor een capacitief scherm heeft de S7 Slim nu ook multitouch ondersteuning in de browser en andere applicaties. En aangezien 3G tot de mogelijkheden behoort – naast Wifi en Bluetooth – krijg je ook toegang tot de Android Market. Hierdoor heeft de S7 Slim een stapje voor op vele andere low-budget tablets. Ook heeft de tablet een HDMI uitgang voor aansluiting op een HDTV.

Het touchscreen heeft nog steeds een 800 bij 480 pixels resolutie, terwijl concurrenten als de Galaxy Tab en de HTC Flyer 1.024 bij 600 displays hebben, en Android 2.2 Froyo, wat toch niet ideaal is. De software ervaring ligt ver achter op Honeycomb.

Hieronder vind je een hands-on review video van de S7 Slim

Maar, dat alles heeft een reden, want Huawei kan de tablet nu voor minder dan 300,00 dollar verkopen wanneer hij in april 2011 verschijnt.

Reacties (0)