HP TouchPad 4G voor 700 dollar te pre-orderen

08 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
HP-TouchPad-gebruik

HP heeft er de afgelopen week alles aan gedaan om de verkoopaantallen van de HP TouchPad op te schroeven. Zo werden in de VS kortingen uitgedeeld variërend van 100 dollar tot 200 dollar. Slimme shoppers hebben daar dus een TouchPad op de kop kunnen tikken voor zo'n 299 dollar (208 euro).

HP heeft aangegeven dat het niks te maken heeft met de slechte verkopen tot nu toe, het zou een strategie zijn. Reuters heeft vijf redenen uitgelicht waarom dit geen slechte ontwikkeling is. Zo heeft HP een hoop (social)media aandacht geregen door de actie, zorgen groeiende verkoopaantallen voor het aantrekken van applicatie ontwikkelaars en ligt de kostprijs van de tablet lager dan de actieprijzen. Naast alle acties is de ‘opgevoerde’ TouchPad 4G ook online verschenen bij Amazon. Hier kan de TouchPad met 32GB, 4G connectiviteit en een overklokte 1.5GHz processor (in tegenstelling tot de 1.2GHz processor in de Wifi-only modellen) voor 700 dollar als pre-order besteld worden.

De TouchPad 4G zal waarschijnlijk eind deze maand geleverd worden. Het is niet bekend of dit model (met 3G connectiviteit) naar Nederland komt.

Bron: Reuters, Netbooknews


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)