‘Grootste model Samsung Galaxy S10 krijgt 6,44″-scherm’

27 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s9-foto-8

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Samsung een versie van de Samsung Galaxy S10 met een 6,44"-scherm uit. In totaal moeten er drie modellen verschijnen, aldus de geruchtenmakers. Dit grote model zou ook drie camera's aan de achterkant hebben zitten.

6,44″-scherm voor de Samsung Galaxy S10 – gerucht

Een Koreaanse publicatie meldt dat Samsung voornemens is drie versies van de Samsung Galaxy S10 uit te brengen, waarvan de grootste versie wordt voorzien van een scherm van 6,44-inch. Dit grotere scherm zou nodig zijn voor de drie camera’s die het toestel aan de achterkant heeft zitten. Hoe deze twee dingen mogelijk verbonden zijn is niet helemaal duidelijk, maar mogelijk heeft het iets te maken met de grootte van de cameramodule en het idee dat er daardoor meer ruimte aan de voorkant nodig is. Maar dat is speculatie.

Het kan ook zijn dat het scherm niet zo groot wordt als 6,44-inch, maar dat Samsung er wederom voor kiest de batterij klein te houden. Mocht er toch een groot scherm zijn, dan kan het net zo goed zo zijn dat er ook een grote accu aanwezig is. Het is op moment moeilijk te zeggen wat er klopt van dit gerucht. Momenteel is de Samsung Galaxy S9 al enkele maanden te koop en kijken we al uit naar de Samsung Galaxy Note 9. Maar de geruchtenmolen voor de Samsung Galaxy S10 is al goed gaan draaien, blijkt ook uit dit bericht.

Reacties (0)