Google toont teaser voor de Google Pixel 3

14 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
Google Pixel 3

Google heeft een teaser online gezet op de eigen website. Een grote 3 en de datum 9 oktober wijzen op de aankomende Pixel 3-telefoon. Op 9 oktober houdt Google een presentatie in New York, en tevens in Europa, om de nieuwe smartphone officieel te presenteren.

We zitten met smart te wachten op de lancering van de Google Pixel 3. De nieuwe smartphone van Google zal waarschijnlijk op 9 oktober in New York voor het eerst aan het publiek getoond worden. Het bedrijf heeft een teaser op de website gezet met het grote cijfer 3 in beeld. Je kunt je hier inschrijven om als eerste op de hoogte gebracht te worden van de nieuwe smartphone van Google. Alhoewel we officieel nog geen duidelijkheid hadden of Google de Pixel 3 zou gaan presenteren, het bedrijf had geen producten genoemd, kunnen we nu toch wel met zekerheid stellen dat de 3 van de afbeelding staat voor de Pixel 3.

De afgelopen weken is er al veel informatie naar buiten gekomen over de nieuwe smartphones van Google. Specificaties en afbeeldingen vlogen ons via lekken om de oren, waardoor het uiteindelijk helemaal niet zo spannend meer is wat Google ons allemaal gaat vertellen. Zo zal de Pixel 3 waarschijnlijk over een 5,5″-scherm gaan beschikken en de Pixel 3 XL krijgt een groter 6.2″-scherm. Aan boord vinden we waarschijnlijk de Snapdragon 845-processor, 4 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Een dubbele camera is waarschijnlijk niet te vinden. In de plaats daarvan krijgen we een enkele camera van twaalf megapixel aan de achterzijde.

Ook naar Europa?

De kans is ook aanwezig dat Google de smartphones officieel in Europa zal gaan uitbrengen. Eerder deze week hebben verschillende leden van de Europese pers een uitnodiging ontvangen voor een Europees Pixel 3-evenement, dat eveneens op 9 oktober gehouden zal worden.

Advertentie

 

Reacties (0)