Google toont eerste foto van Google Pixel 4

13 juni 2019 1 Minuut 1 Reacties
Google Pixel 4

We verwachten de officiële presentatie van de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL pas in oktober, maar Google heeft de eerste officiële foto van het toestel al online gezet. Hierop zien we een opvallende vierkante cameramodule.

De afgelopen weken verschenen er al wat geruchten over de nieuwe Google Pixel 4 en Pixel 4 XL. Waarschijnlijk wil Google de geruchten voor zijn, want het bedrijf heeft de eerste afbeelding van de nieuwe smartphones online gezet op het eigen Twitter-account.

De Google Pixel 4 krijgt een vierkante camera-module, vergelijkbaar met de Huawei Mate 20 Pro, maar dan met twee camera’s naast elkaar. Ook vinden we de flitser in de vierkante cameramodule terug, terwijl er ook nog twee kleinere gaatjes te zien zijn. Waar deze precies voor dienen is op dit moment nog onduidelijk. De Google Pixel 4 is het eerste toestel in de Pixel-serie dat meer dan één camera aan de achterkant gaat krijgen.

De foto van Google toont alleen de achterkant van de nieuwe smartphone, maar we kunnen ook duidelijk de witte aan/uit-knop zien en de volumeknoppen. Google plaatste de volgende tekst bij de foto:

“Well, since there seems to be some interest, here you go! Wait ‘til you see what it can do. #Pixel4’.

Presentatie in oktober?

Google lijkt echt de geruchten voor te willen zijn, want de verwachting is dat de Pixel 4-serie niet voor oktober gepresenteerd zal gaan worden. Voor nu is het afwachten, want meer informatie over de nieuwe smartphones van Google is nog niet bekend.

Reacties (1)