Google lanceert 64-bit-versie Chrome-browser voor Windows 8

31 juli 2014 1 Minuut 0 Reacties
Google Chrome browser

Google laat via zijn eigen blog weten een 64-bit beta-versie van de Chrome-browser voor Windows 8 en Windows 7 uitgebracht te hebben.

Hoewel we voor Android tablets nog steeds wachten op een voor 64-bit-processors geoptimaliseerde versie van het besturingssysteem is dit voor Windows 7 en Windows 8 apparaten al de normaalste zaak van de wereld. Veel Windows 8 tablets en hybride modellen draaien op een 64-bit-processor en beschikken over een 64-bit-versie van Windows 8. Om hier optimaal van te profiteren heeft Google nu een 64-bit-versie van Chrome uitgebracht.

Google laat via zijn eigen blog weten een beta-versie van de Chrome-browser voor Windows 8 en Windows 7 uitgebracht te hebben. Deze versie biedt ondersteuning voor 64-bit-verwerking en kan daardoor intensieve taken samen met de hardware sneller uitvoeren. Het gaat dus om een beta-versie en dat betekent dat je hier en daar nog wat bugs en haperingen tegen kan komen. Maar, mocht een 64-bit-versie van Chrome datgene zijn waar je al tijden op wacht dan kun je er nu in ieder geval al mee aan de slag. De browser is geschikt voor zowel Windows 7 als Windows 8, en vervangt bij installatie de standaard Chrome-browser. Je kunt de beta-versie van Chrome hier downloaden.

Android-gebruikers moeten nog even geduld hebben. Google heeft onlangs Android L, de nieuwste versie van het besturingssysteem, aangekondigd. Dit is de eerste versie met 64-bit-ondersteuning.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)