Google brengt geheel vernieuwde Motion Stills app uit

06 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
Google-Motion-Stills_2

Vorig jaar december bracht Google een drietal interessante foto-apps naar iOS en Android. De belangrijkste daarvan was Motion Stills, een app die vandaag een flinke update krijgt. Niet alleen is de app compleet opnieuw ontworpen, ook voegt men AR Stickers toe, waarmee de app weer wat leuke nieuwe mogelijkheden krijgt.

Verbetering Motion Stills

De vernieuwde app ziet er een stuk strakker uit en bevat minder poespas. De camera viewfinder is opnieuw ontworpen en bevat wat minder poespas. De sluiterknop en de schakelaar voor de modus waarin je de camera gebruikt zijn allebei verplaatst naar de onderkant van het scherm. Daar bevindt zich nu overigens een complete balk met verschillende menu-opties.

Die balk dient overigens als vervanging van de eerder daar geplaatste galerij. Die liet eerder gemaakte foto’s zien, die nu dus niet meer op dezelfde plek te zien is. In plaats daarvan moet je nu op een losse knop drukken om de eerder geknipte foto’s te bekijken. Verder bevindt zich de fotoknop nu in het midden van de balk onderin.

Tot slot is er zoals gezegd de nieuwe AR Sticker, die in Motion Stills een leuke functie krijgt. Het is hierin mogelijk om uit zes verschillende geanimeerde figuren te kiezen, waaronder een buitenaards wezen en een kip, en die op een plaatje te zetten. Gebruikers kunnen die op bijvoorbeeld op een tafel plaatsen en groter en kleiner maken.

De vernieuwde versie van Motion Stills wordt nu uitgerold via de Play Store.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)